Tuotantomme on pääosin suljettu heinäkuun, mutta otamme tilauksesi vastaan ja toimitamme mahdollisimman pian elokuussa.

Loading...

Sekajäte

3,50 17,90  (ALV 0%)

+ toimituskulut alk. 10€. Toimitusaika 3-5 arkipäivää.

Valmistamme ulkokestävät kiinteistömerkinnät seuraavasti: tarra, muovikilpi ja alumiinikilpi
Poista
Tuotetunnus (SKU): 14631 Osastot: ,
Loading...

Lisätiedot

Materiaali

Alumiinikyltti, Muovikyltti, Tarra

Koko

200×50, 400×100

Tuotekuvaus

  • ’[wcj_product_title]’ kyltit ja tarrat (tuotetunnus: [wcj_product_sku]).
  • Tuotteesta on saatavilla useita eri koko- ja materiaalivaihtoehtoja. Valinnassa on olennaista huomioida ympäristö, johon opaste sijoitetaan sekä sen katseluetäisyys. Voit katsoa tästä suosituksemme koon valintaan.
  • Tarvittaessa valmistamme myös muut kuin vakiomallit toiveidesi mukaisesti – ota yhteyttä kysyäksesi lisää!

Materiaalit

  • Muovitarra kestää useita liuottimia, hankausta, naarmuuntumista, kosteutta sekä auringon UV-säteilyä. Muovitarroissa on pitävä liima ja ne soveltuvat pääasiassa sisätiloihin, mutta rajoitetusti myös ulkokäyttöön.
  • Muovinen kyltti valmistetaan iskunkestävälle polystyreenimuovilevylle (paksuus n. 1 mm) ja sillä on muun muassa korkea mekaanisen rasituksen, lämmön sekä auringon UV-säteilyn kestävyys. Muovikyltit soveltuvat sekä sisätiloihin että ulkokäyttöön.
  • Alumiininen kyltti valmistetaan komposiittilevylle (paksuus n. 2 mm), jonka alumiinipintojen välissä olevan muovikerroksen ansiosta kilpi kestää taivutusta. Tämän painoltaan erittäin kevyen materiaalin ominaisuuksiin kuuluvat lisäksi hyvä mekaanisen rasituksen, lämmön ja auringon UV-säteilyn kestävyys. Alumiinikyltti voidaan sijoittaa käytännössä mihin tahansa ja se on suosittelemamme vaihtoehto pitkäaikaiseen, ympärivuotiseen ulkokäyttöön.
  • Magneettinen kyltti valmistetaan magneettipohjaisesta materiaalista (paksuus n. 1 mm), joka kiinnittyy tukevasti paikoilleen ferromagneettisiin metalleihin – eli käytännössä raudasta tai teräksestä valmistettujen koneiden, laitteiden sekä säiliöiden pintoihin. Magneettikylttien etuna on helppo siirrettävyys ja ne soveltuvat sekä sisä- että ulkokäyttöön.