Numerokyltti/osoitekyltti kiinteistöön

9,90 39,90  (ALV 0%)

Poista

Osoitenumero tai katuosoite

Tuotetunnus (SKU): 6261 Osastot: ,
  • Alumiininen numerokyltti/osoitekyltti normaalilla tai heijastavalla valkoisella taustalla.
  • Kyltit valmistetaan laadukkaasta materiaalista ja ne soveltuvat pitkäaikaiseen ulkokäyttöön erilaisissa sääolosuhteissa. Kylttien riittävän suuri koko varmistaa sen, että ne näkyvät suhteellisen pitkänkin etäisyyden päästä ja valoa heijastavat kyltit erottuvat myös pimeässä.
  • Valitse numerokyltin koko sen mukaan, kuinka monta merkkiä kyltti sisältää (välilyönti lasketaan yhdeksi merkiksi). Jos kyseessä on osoitekyltti, katuosoite ladotaan kylttiin yhdelle riville käyttäen sopivaa kirjasinkokoa.
  • Rakennuksen omistaja on vastuussa siitä, että talon osoitenumero on näkyvissä kadulle tai muulle liikenneväylälle. Riittävän pitkälle ja selkeästi näkyvä osoitenumero auttaa esimerkiksi vierailijoita sekä kuljettajia löytämään perille, kun taas toisaalta puutteelliset osoitemerkinnät vaikeuttavat oikean paikan löytämistä ja sitä kautta saattavat esimerkiksi hidastaa avun perille saapumista hätätilanteessa.

Lisätiedot

Materiaali

Alumiinikyltti, Alumiinikyltti (heijastava)

Koko

150×150 (1 merkki), 225×150 (2 merkkiä), 300×150 (3 merkkiä), 375×150 (4 merkkiä), 450×150 (5 merkkiä), 500×125 (katuosoite)