Käden puristumisvaara

2.50 34.90  (ALV 0%)

Käden puristumisvaara merkki symbolilla ja tekstillä – valitse ominaisuudet:

Poista
Tuotetunnus (SKU): 9819 Osasto:

Kuvaus

Käden puristumisvaara kyltti (tuotetunnus: 9819). Tuotteesta on saatavilla useita eri koko- ja materiaalivaihtoehtoja. Valinnassa on olennaista huomioida opasteen käyttöympäristö ja katseluetäisyys. Voit katsoa tästä suosituksemme koon valintaan.
Tarvittaessa valmistamme myös muut kuin vakiomallit toiveidesi mukaisesti. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Materiaalit

Muovitarra kestää useita liuottimia, hankausta, naarmuuntumista, kosteutta sekä auringon UV-säteilyä. Muovitarroissa on erittäin pitävä liima ja ne soveltuvat sisätilojen lisäksi myös ulkokäyttöön.

Muovikilpi valmistetaan iskunkestävälle polystyreenimuovilevylle (paksuus 1 mm) ja sillä on muun muassa korkea mekaanisen rasituksen, lämmön sekä auringon UV-säteilyn kestävyys. Muovikilpiä käytetään yleensä sisätiloissa mutta ne soveltuvat myös ulkokäyttöön.

Alumiinikilpi valmistetaan komposiittilevylle (paksuus 2 mm), jonka alumiinipintojen välissä olevan polyetyleenimuovikerroksen ansiosta kilpi kestää taivutusta. Tämän erittäin kevyen kilven ominaisuuksiin kuuluvat lisäksi hyvä mekaanisen rasituksen, lämmön ja auringon UV-säteilyn kestävyys. Alumiinikilpi voidaan sijoittaa lähes mihin tahansa ympäristöön ja se on suosittelemamme vaihtoehto pitkäaikaiseen ulkokäyttöön.

Magneettikilpi valmistetaan magneettipohjaisesta materiaalista (paksuus 0,85 mm), joka kiinnittyy tukevasti paikoilleen metallisiin pintoihin kuten erilaisiin koneisiin, laitteisiin tai säiliöihin. Magneettikilvet ovat helposti siirrettävissä ja ne soveltuvat sekä sisä- että ulkokäyttöön.

Kiinnitys

Tarra voidaan kiinnittää helposti tasaiseen ja puhtaaseen pintaan. Varmista aina ettei pinnassa ole pölyä, rasvaa tai muuta tarran kiinnityksen kannalta haitallista ainetta. Suurien tarrojen kiinnityksessä voidaan tarvittaessa käyttää apuna asennuslastaa.

Sisätiloihin sijoitettava kilpi voidaan useimmissa tapauksissa kiinnittää helposti teipillä tasaiselle pinnalle. Kiinnitykseen voidaan käyttää joko pitävää kaksipuolista teippiä tai valikoimastamme löytyvää tarrapohjaista kyltinpidikettä jonka avulla kilpi asemoidaan osoittamaan suorassa kulmassa pinnasta ulospäin.

Ulkona vallitsevan sään tai muille ympäristön olosuhteiden vaihteluille altistuva kilpi suositellaan kiinnitettävän pysyvästi ruuveilla. Halutessasi teemme kilpiin valmiit reiät kiinnitystä varten. 

Magneettikilven kiinnityksessä tulisi huomioida että kohteen pinta on puhdas ja tasainen. Näin varmistat että kilpi pysyy mahdollisimman hyvin paikoillaan.

Liittyvät tuotteet