Opastepaino.fi verkkokaupan taustalla oleva yritys on Seripaino Hämäläinen Oy. Olemme jo vuodesta 1964 lähtien Vantaalta käsin toiminut monipuolinen painotalo joka on erikoistunut erilaisten opasteiden sekä merkintöjen valmistukseen. Nykyaikaiset tuotantomenetelmämme mahdollistavat tuotteiden valmistamisen nopealla aikataululla ja niiden tarjoamisen suoraan asiakkaillemme erittäin kilpailukykyiseen hintaan.

Verkkokauppamme valikoimassa on tällä hetkellä lähes 500 erilaista tuotetta ja pyrimme jatkuvasti laajentamaan tuotevalikoimaa asiakkaiden tarpeiden sekä kysynnän pohjalta. Mikäli verkkokaupasta ei tällä hetkellä löydy etsimääsi tuotetta tai haluat räätälöidyn ratkaisun, ota yhteyttä niin valmistamme tarvitsemasi tuotteet toiveidesi mukaisesti ja toimitamme ne perille parhaimmillaan jopa seuraavaksi arkipäiväksi!

Muistutamme verkkokaupassamme kävijöitä ottamaan huomioon että myymme tuotteita pääasiassa yritysasiakkaille, joten kaikki sivustolla näkyvät tuotteiden hinnat ovat yritysten välisen kaupan käytäntöjen mukaisesti ilmoitettu ilman arvonlisäveroa ja lopullinen verojen määrä vahvistetaan vasta tilausvaiheessa. Myymme toki mielellämme tuotteita myös kuluttaja-asiakkaille tai ylipäätään pienemmissä erissä, mutta tällä hetkellä emme valitettavasti ota vastaan tilauksia joiden sisältämien tuotteiden hintojen summa on alle 40€ (alv 0%) verkkokauppamme kautta.