Tietoa meistä

Opastepaino.fi verkkokaupan taustalla oleva yritys on Seripaino Hämäläinen Oy. Olemme jo vuodesta 1964 lähtien Vantaalta käsin toiminut monipuolinen painotalo joka on erikoistunut erilaisten opasteiden sekä merkintöjen valmistukseen. Nykyaikaiset tuotantomenetelmämme mahdollistavat tuotteiden valmistamisen nopealla aikataululla ja niiden tarjoamisen suoraan asiakkaillemme erittäin kilpailukykyiseen hintaan.

Verkkokauppa

Verkkokauppamme valikoimassa on tällä hetkellä lähes 500 erilaista tuotetta ja pyrimme jatkuvasti laajentamaan tuotevalikoimaa asiakkaiden tarpeiden sekä kysynnän pohjalta. Mikäli verkkokaupasta ei tällä hetkellä löydy etsimääsi tuotetta tai haluat räätälöidyn ratkaisun, ota yhteyttä niin valmistamme tarvitsemasi tuotteet toiveidesi mukaisesti ja toimitamme ne perille parhaimmillaan jopa seuraavaksi arkipäiväksi!

Maksutavat

Voit maksaa tilauksen kaikkien suomalaisten verkkopankkien kautta, maksukorteilla tai mobiilimaksutavoilla. Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Asiakas ohjataan verkkokaupan kassalta maksupalveluun, jossa hän syöttää omat tietonsa suojatussa ympäristössä niin, että verkkokauppa ei missään vaiheessa käsittele tai tallenna maksutapahtumaan liittyvää luottamuksellista tietoa kuten maksukorttien numeroita. Kun maksutapahtuma on suoritettu, asiakas ohjataan takaisin verkkokauppaan.

Edellä lueteltujen maksutapojen lisäksi tarjoamme yrityksille, yhteisöille ja elinkeinonharjoittajille mahdollisuuden maksaa tilaus laskulla. Laskun toimitustavaksi voi valita sähköpostin, paperisen kirjeen tai verkkolaskun. Jos maksutavaksi on valittu lasku, pidätämme oikeuden suorittaa asiakkaan maksukyvyn tarkistuksen ennen tilauksen käsittelemistä.

Toimitus

Toimitamme verkkokauppamme kautta tehdyt tilaukset Postin kautta, niiden koosta riippuen joko pakettina tai kirjeenä, kaikkialle Suomeen kiinteällä 7,90€ (alv 0%) hinnalla joka sisältää pakkaus- ja käsittelykulut. Tarjoamme toimituksen Postin kautta ilmaiseksi kaikkiin tilauksiin joissa ostoskorin tuotteiden summa ylittää 150€ (alv 0%).

Halutessasi voit valita toimitustavaksi myös veloituksettoman noudon Vantaalla sijaitsevalta toimipisteeltämme aukioloaikojemme puitteissa, eli arkisin klo 8-16.  Ilmoitamme joko sähköpostitse tai puhelimitse kun verkkokaupan kautta tehty tilaus on noudettavissa.

Muuta huomioitavaa

Kehotamme verkkokaupassamme kävijöitä ottamaan huomioon että myymme tuotteita pääasiassa yritysasiakkaille, mistä johtuen kaikki sivustolla näkyvät tuotteiden hinnat ovat yritysten välisen kaupan käytäntöjen mukaisesti ilmoitettu ilman arvonlisäveroa ja lopullinen verojen määrä vahvistetaan vasta tilausvaiheessa. Myymme toki tuotteita myös kuluttaja-asiakkaille tai ylipäätään pienemmissä erissä, mutta toistaiseksi emme valitettavasti ota vastaan verkkokauppamme kautta alle 35e tilauksia.