Tietoa Opastepainosta

Opastepaino.fi verkkokaupan taustalla oleva yritys on Seripaino Hämäläinen Oy (Y-tunnus: 0658792-2). Olemme jo vuodesta 1964 lähtien Vantaalla toiminut painoalan yritys joka on nykyään erikoistunut erilaisten opasteiden sekä merkintöjen valmistukseen. Modernin tuotantomme ansiosta pystymme valmistamaan meiltä tilatut tuotteet nopeasti ja ilman välikäsiä myymään niitä kilpailukykyiseen hintaan.

Verkkokauppamme valikoimassa on tällä hetkellä lähes 500 erilaista tuotetta ja pyrimme jatkuvasti laajentamaan tuotevalikoimaa ottaen mielellään asiakkailtamme vastaan ehdotuksia uusia tuotteita koskien. Jos verkkokaupastamme ei tällä hetkellä löydy etsimääsi tuotetta tai haluat räätälöidyn ratkaisun, ota yhteyttä niin valmistamme tuotteet toiveidesi mukaisesti!

Kehotamme verkkokaupassamme kävijöitä ottamaan huomioon että myymme tuotteita pääasiassa yritysasiakkaille, joten sivustolla näkyvät hinnat ovat yritysten välisen kaupan käytäntöjen mukaisesti ilmoitettu ilman arvonlisäveroa ja tilauksen lopullinen arvonlisävero vahvistetaan vasta tilausvaiheessa. Myymme tuotteita toki myös kuluttaja-asiakkaille ja ylipäätään pienemmissä erissä mutta tällä hetkellä emme valitettavasti ota vastaan alle 40€ (alv 0%) tilauksia.