Opastepaino.fi verkkokaupan taustalla oleva yritys on Seripaino Hämäläinen Oy (Y-tunnus: 0658792-2). Olemme jo vuodesta 1964 lähtien Vantaalta käsin toiminut monipuolinen painoalan yritys joka on nykyään erikoistunut erilaisten opasteiden sekä merkintöjen valmistukseen. Modernien tuotantolaitteidemme avulla pystymme valmistamaan tuotteita nopeasti ja tarjoamaan niitä kilpailukykyiseen hintaan suoraan asiakkaillemme.

Verkkokauppamme valikoimassa on tällä hetkellä lähes 500 erilaista tuotetta ja pyrimme jatkuvasti laajentamaan tuotevalikoimaa ottaen mielellään vastaan ehdotuksia uusia tuotteita koskien. Mikäli verkkokaupastamme ei tällä hetkellä löydy etsimääsi tuotetta tai haluat räätälöidyn ratkaisun, ota yhteyttä niin valmistamme tarvitsemasi tuotteet heti toiveidesi mukaisesti!

Kehotamme verkkokaupassamme kävijöitä ottamaan huomioon että tarjoamme tuotteitamme pääasiassa yritysasiakkaille, joten kaikki sivustolla näkyvät hinnat ovat yritysten välisen kaupan käytäntöjen mukaisesti ilmoitettu ilman arvonlisäveroa ja lopullinen verojen määrä vahvistetaan vasta tilausvaiheessa. Myymme toki mielellämme tuotteita myös kuluttaja-asiakkaille tai ylipäätään pienemmissä erissä, mutta tällä hetkellä emme valitettavasti ota vastaan loppusummaltaan alle 40€ (alv 0%) tilauksia verkkokauppamme kautta.